Site Overlay

Суфле с тиквички и фета – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелваме тиквичките, настъргваме ги и ги изстискваме през тензух, за да се отдели водата от тях.

Сипваме ги в купа, добавяме заквасената сметана, зехтина, чесъна на прах, солта, куркумата и разбъркваме.

Отделно разбиваме яйцата с миксер и ги добавяме при тиквичките.

Накрая прибавяме фетата, разбъркваме и изсипваме в една форма за печене или в няколко малки формички.

Печем суфлето с тиквички на 200 градуса 25 минути.

Сервираме суфлето с тиквички и фета веднага.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *