Site Overlay

Сух таратор с цедено кисело мляко – Рецепта

“Интересна рецепта за сух таратор – хвърлете ѝ един поглед “

Начин на приготвяне:

Първо, измиваме добре краставицата и я обелваме. Режем я на малки ситни кубчета.

Обелваме скилидките и ги нарязваме на колкото можем по-ситно.

Нарязваме копъра също на ситно.

След това в дълбока купа слагаме цеденото кисело мляко, добавяме краставицата и разбъркваме добре.

После нарязаните в лесната млечна салата скилидки чесън, копър, солта и зехтина.

Всичко се омесва много добре и сухият таратор с цедено кисело мляко се сервира охладен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *