Site Overlay

Сьомга на фурна с чесън и каперси – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измивате филето сьомга.

Слагате го в тавичка с хартия за печене, поръсена с олио или зехтин.

Посолявате го, поръсвате с риган и разпределяте капесите равномерно върху него.

Поръсвате леко с олио или зехтин. Слагате скилидките чесън необелени (за по-дискретен аромат) отстрани на рибата.

Слагате във фурната и печете на 200 градуса до готовност.

Обикновено печенето на тази риба на фурна е ок.30-40 минути.

Поднесете топла ароматната сьомга на фруна с чесън и каперси.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *