Site Overlay

Сьомга с бадемова коричка в пергамент – Рецепта

Начин на приготвяне:

Изчистваме чесъна и го минаваме през преса или чопър.

Добавяме 2 с.л. мента, 2 с.л. босилек и 1 с.л. зелен чай.

Разбиваме всичко със зехтин и черен пипер.

Омазваме рибата хубаво с тази смес и натрошаваме бадемите.

Поръсваме обилно рибата с бадемите и солта и завиваме филето в малки пакетчета.

Печем сьомгата с бадемова коричка в пергамент на 200 градуса за 20 мин.

Печем и рибата в пергамент още 5 мин, като разтворим пакетчето, за да хване загар печената риба.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *