Site Overlay

Талиатели със сметанов сос и пилешки филенца – Рецепта

“Уникална порция талиатели с пилешко и сметанов сос – облизваме се доволно пред празната чиния”

Начин на приготвяне:

Сварете талиателите в тенджера с подсолена вода. Отцедете готовите талиатели и ги оставете настрана.

Задушете нарязаното на хапки пилешко в малко зехтин. Гответе до образуването на лека коричка.

След това добавете пресования чесън, разбъркайте и овкусете със сол, пипер и мащерка.

Добавете и сметаната към пилешкото. Намалете огъня и оставете сосът да се готви.

Щом видите, че започне да се сгъстява, добавете настърган кашкавал. Разбъркайте и махнете от котлона.

Сервирайте, като разпределите в чинии пастата, а отгоре сипете от сметановия сос с пиле.

Талиателите със сметанов сос и пилешки филенца са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *