Site Overlay

Талиатели със сьомга и сметана – Рецепта

“Рецепта за печелене на сърца – талиатели със сьомга и сметана “

Начин на приготвяне:

Талиателите варим в подсолена вода според указанието на опаковката. Като са готови ги изплакваме със студена вода и ги прецеждаме добре с помощта на гевгир.

Соса приготвяме, като първо загреем съд, разтопим в него супена лъжица масло и малко и малко олио.

Добавяме ситно нарязаните скилидки чесън, разбъркваме за няколко секунди и добавяме сьомгата, а след това гъбите.

Готвим за кратко и изсипваме сметаната, овкусяваме с копър, сол и черен пипер и готвим, докато се сгъсти сосът.

Когато сосът ни е готов, изсипваме пастата към соса и разбъркваме добре.

Стават мнооого вкусни!

Добър апетит! Талиателите със сьомга и сметана са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *