Site Overlay

Телешки ребра на скара – Рецепта

“Всяка шумна вечер с приятели трябва да е допълнена със сочни телешки ребра, които да дават сили за веселбата”

Начин на приготвяне:

Започваме с подготовката на маринатата за ребрата.

В купичка смесете меда, соевия сос и пресования чесън. Добавете към съставките и оцета.

Разбъркайте добре, докато се смеси всичко много добре.

Ребърцата нарежете на порции. Старайте се около всеки кокал да остане еднакво количество месо от двете страни.

Намажете с маринатата телешките ребърца, покрийте ги а алуминиево фолио и приберете в хладилника за час-два.

Загрейте скарата. Поставете телешките ребърца и изпечете от всички страни до готовност.

Телешки ребра на скара поднесете с гарнитура по ваш избор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *