Site Overlay

Терин от пилешки дробчета – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистваме пилешките дробчета.

Измиваме ги добре и оставяме да се изцедят от водата.

След като дробчетата са добре изцедени от водата, ги поставяме в съд.

Сваряваме си 2 бр. яйца и нарязваме на кубчета.

Лука измиваме и него нарязваме.

Всичко това поставяме в съда, където са дробчета.

Счукваме в отделен съд и разбиваме останалите яйца, като ги добавяме към всички продукти.

Готовата смес изсипваме в предварително намасления терин и поставяме в печката.

Печем терина от пилешки дробчета, докато разбитите яйца стегнат и внимаваме да не се препекат дробчетата, защото стават много сухи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *