Site Overlay

Тесто за рогчета в хлебопекарна – Рецепта

Начин на приготвяне:

Най – лесния начин да си замесите бързо тесто, без да си цапате ръцете е да го направите в хлебопекарната. Този чудесен уред освен това и спестява време.

Рецептата е много лесна за изпълнение. Само трябва да сложите продуктите без свинската мас в познатия ред.

Чупите яйцата, всички течни съставки, сухи, брашно и последно, трошите маята. Тя трябва да остане отгоре. Задавате програма тесто и изчаквате да оформи топка тесто.

Сега е момента да добавите свинската мас на малки количества до пълно усвояване. Веднъж вече приключили я оставяте да приключи програмата.

При мен отнема 1, 5 ч. Готовото, втасало тесто вадите (без да премесвате) и оформяте на рогчета.

Както виждате сами, не е кой знае каква трудност да се направи тесто за рогчета в хлебопекарна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *