Site Overlay

Тиквени мъфини с орехи – Рецепта

Начин на приготвяне:

В голяма купа се разбива яйцето със захарта (само 1 ч.ч.).

Добавят се олиото, водата, ванилията.

Бакпулверът се слага в брашното, пресява се.

Смесват се сухите и течните съставки.

Тиквата се нарязва на дребно (или се настъргва). Задушава се заедно с останалата захар (1/2 ч.ч.) и с канелата.

Прибавят се тиквата към сместа, както и орехите. Обърква се хубаво.

Разпределя се във формата за мъфини.

Печете вкусните мъфини на 220 градуса за около 40 минути или до суха клечка.

Да ви е сладко с тези тиквени мъфини с орехи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *