Site Overlay

Топеница с домати и пресен лук – Рецепта

“Какво чакате – топнете филийка в топеницата с домати и пресен лук и пожелайте добър апетит на всички”

Начин на приготвяне:

Топеницата приготвяме, като в купа изсипем от буркана домашно консервирани градински смлени домати – доматено пюре.

Към него прибавяме пера пресен лук, предварително измити и нарязани. Накрая овкусяваме доматената разядка с хималайска сол, смлян черен пипер и шарлан (нерафинирано слънчогледово масло).

Разбъркваме и поднасяме с пресен хляб за топене. Бърза, лесна и вкусна топеница с домати и пресен лук!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *