Site Overlay

Топла салата с чушки – Рецепта

“Топлата салата с чушки я хапваме без да губим време “

Начин на приготвяне:

Обеленият лук се разполовява и се реже на полумесеци. Посолява се и леко се намачква.

Сипва се в голям тиган с нагорещеното олио. Поръсва се със захарта, пържи се, докато придобие приятен карамелен цвят. Лукът се вади от тигана.

Почистените от дръжките и семките чушки се режат на едри парчета. Посоляват се и се слагат в тигана, пържат се до готовност.

Готовата топла салата се овкусява с оцета, нарязаните чесън, копър и магданоз.

Имаме прекрасна топла салата с чушки, подходяща за мезе за любимо питие.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *