Site Overlay

Топло мезе с пилешко за бира – Рецепта

“Когато мезето е топло, а бирата студена е най-добре “

Начин на приготвяне:

Сваряваме пилешкото месо до готовност, обезкостява се и нарязваме на ситно без кожата.

Поръсва се с малко сол и черен пипер.

В купа се разбиват яйцата, добавяме натрошено сирене и подправки на вкус- сол, черен пипер, риган.

Загрява се олио и масло, запържваме ситно нарязан лук да омекне, добавяме месото, разбъркваме за минута и сипваме яйчената смес.

Печем омлета на слаб огън, докато сгъсти и няма течна съставка.

Обръща се с широка лъжица да се запече и от другата страна.

Сервираме биреното мезе, поръсено с нарязан магданоз.

Чудесно топло мезе с пилешко за бира! Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *