Site Overlay

Торта с кекс и ванилов крем – Рецепта

Начин на приготвяне:

Започнете с ваниловия крем.

В тенджера с дебело дъно налейте 800 мл прясно мляко и добавете захарта, разбъркайте и поставете на котлона на умерен огън.

Отделно в останалото студено мляко разтворете пакетчето нишесте и добавете ванилиите, разбъркайте.

След като млякото загрее, прибавете разтвореното нишесте и бъркайте, докато се сгъсти кремът.

В края на варенето прибавете маслото и разбъркайте да се разтвори напълно.

В тава за торта с падащо дъно наредете половината парчета кекс и залейте с половината крем.

Върху него наредете останалия кекс и завършете с крем вашата икономична торта.

Отгоре поръсете с трохи от кекса за декорация.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *