Site Overlay

Традиционен румънски сладкиш – Рецепта

“Ех, румънците какви чудни сладкиши имали, благодарим за рецептата”

Начин на приготвяне:

С блендера си разбиваме яйцата и захарта. Добавяме солта, сока от единия портокал, олиото, брашното и нишестето.

Разбъркваме добре всички продукти.

Във форма с големина 22-24 см си слагаме хартия за печене, поръсваме малко захар и подреждаме колелца портокал.

Сипваме сместа и печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 35-40 минути.

Щом традиционен румънски сладкиш е готов, изваждаме го, оставяме да се охлади и обръщаме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *