Site Overlay

Традиционни пилешки бутчета с картофи на фурна – Рецепта

“Традициите съществуват, за да се спазват, а когато става дума за пилешки бутчета с картофи, нямаме нищо против”

Начин на приготвяне:

Картофките се почистват и нарязват, поръсваме с подправките, наливам мазнината и бирата и разбърквам.

Бутчетата се почистват подсушават, натъркваме с черен пипер и сол.

Правим малки джобчета с ножа и в тях поставям парченца чесън. Посолете леко при нужда.

Подреждаме върху картофките и в/у всяко бутче слагаме по лъжичка масло.

Печем пилето с картофи на 180°C първо под фолио за около 30 мин и после без.

Печем традиционните пилешки бутчета с картофи на фурна, докато получат хубав загар.

Нека Ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *