Site Overlay

Трицветни сурови барчета – Рецепта

Начин на приготвяне:

Важно! Ако използвате течен подсладител за кремовете, сложете повече масло!

За основата:

Блендирате кашуто и кокосовите стърготини и ги изсипвате в купа.

Блендирате сушените плодове и ги добавяте към тях заедно с маслото.

Разбърквате добре и от получената смес оформяте основата в тавичка върху хартия за печене.

Оставяте я във фризера, за да стегне.

За слоевете:

Смесвате всички продукти за тях в 2 купички и разбърквате добре.

Разпределяте 1-вия слой върху стегналата основа и оставяте и него във фризера да стегне.

След като стегне, разпределяте и 2-рия слой, декорирате с продукти по избор и отново оставяте във фризера за няколко часа, докато стегне.

След това разрязвате барчета в желаната от вас форма и може да хапвате!

*Ако сместа много е стегнала, оставете да се отпусне и след това разрежете!

*Съхранявайте трицветни сурови барчета в хладилник!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *