Site Overlay

Украсени коледни сладки с джинджифил – Рецепта

Начин на приготвяне:

В една дълбока купа счукваме яйцето, добавяме захар и мляко, започваме да разбиваме до избелване на сместа.

Слагаме ванилия и джинджифил, разбъркваме за 1 минута, после прибавяме поетапно брашно и бакпулвер.

Месейки, образуваме тесто, което е много меко, слагаме в хладилник да стегне за час.

С точилка разточваме тестото и с помощта на форми режем джинджифиловите сладки, които ги печем на загрята фурна за около 25 минути на 170 градуса.

Отделяме белтъците на двете яйца и започваме да разбиваме с миксер, слагайки по-малко пудра захар, до като се получи бял крем.

С щприц украсяваме коледните сладки по средата, поръсваме пръчки или перли.

Весела Коледа с тези украсени коледни сладки с джинджифил.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *