Site Overlay

Фасулец чорбица – Рецепта | Gotvach.bg

“Любимата от детството боб чорба, която е на почит у дома “

Начин на приготвяне:

Бъбречетата, сиреч едрия фасул накиснете от предната вечер.

Сменете водата и напълнете тенджерата, в която ще варите догоре с вода, тъй като този боб отнема повече време за варене.

Варете на умерена температура. Сменете първата вода.

Когато бобът започне да омеква, добавете лук и морков, нарязани на едро.

Запържете в масло брашното и червения боб, след което добавете към омекналия вече боб.

Добавете сол и обилно поръсете вкусната боб чорба с джоджен.

Консумирайте фасулец чорбица с любов и топъл хляб.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *