Site Overlay

Хляб с мая и семена – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разтворете маята в малко количество от водата в чашка.

Сложете захарта и 1-2 с.л брашно. Направете гъста кашичка.

Оставете за половин час на топло, докато изпълни цялата чаша. Тогава вашият квас за хляб ще е готов.

На дъното на хлебопекарната сложете всички течни съставки, солта, кваса и брашното.

Задайте програма бял хляб и изчакайте да омеси всички продукти.

Малко преди да изключи месенето и започне да втасва, добавете семената микс.

Оставете, без да отваряте капака, и машината приключи работа.

Извадете готовия хляб с мая и семена, завийте в памучна кърпа и оставете да се охлади.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *