Site Overlay

Хот дог със зеле на барбекю – Рецепта

Начин на приготвяне:

Загряваме барбекюто. На всяко парче кренвирш правим по 4 диагонални резки с нож, като ги режем до средата на кренвиршите.

Намазваме ги с олио и ги слагаме на горещото барбекю за около 7-10 минути.

Разрязваме питките за хотдог през средата, като не ги отрязваме изцяло, а така че да се получи като джоб. Поставяме по 1 листо от зелената салата и зелето във всяка питка.

Върху листата слагаме печените кренвирши.

По желание овкусяваме всички всеки един хотдог с кетчуп, майонеза и други сосове по избор.

Опитайте и вие тези вкусни сандвичи – хот дог със зеле на барбекю.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *