Site Overlay

Хрупкави пилешки дробчета – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете пилешките дробчета и ги отдереше на средата на две.

Сложете ги в дълбока купа и ги залейте с вряла вода и 1 с.л. оцет. След 5 минути ги измийте и отцедете добре.

Загрейте олиото на котлон на средно силна степен. Оваляйте дробчетата в брашно и ги сложете да се пържат.

Щом са почти готови, добавете към тях пресованите скилидки чесън, чили соса и лютите чушки. Посолете със сол на вкус.

Готовите хрупкави пилешки дробчета извадете от олиото и оставете в чиния, постлана с домакинска хартия.

Така ще се отдели ненужната мазнина, останала от пърженето.

Сервирайте панираните дробчета с гарнитура от зелена салата или друга по ваш избор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *