Site Overlay

Хрупкаво пиле с картофи в еър фрайър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешките бутчета срязваме на две. Правим си кашичка от сухите подправки и малко зехтин.

Намазваме хубаво бутчетата и ги оставяме за 15-20 минути. Поставяме ги в еър фрайъра и печем на 180 градуса за 45 минути.10 минути преди да изтече времето, ги обръщаме.

През това време си обелваме картофите. Оставяме ги във вода за 20 минути. Подсушаваме ги с кухненска хартия.

Омесваме ги със сухите подправки и малко зехтин. Щом бутчетата са готови, прибавяме картофите. Печем ястието от пиле с картофи на 180 градуса за 20 минути.

По време на готвенето на хрупкавото пиле с картофи в еър фрайър, ястието трябва да се разбъркат 2-3 пъти.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *