Site Overlay

Цаца на фурна с царевично брашно – Рецепта

“Хрупкава цаца, която ще ви пренесе на морския бряг “

Начин на приготвяне:

Цацата се отцежда.

В дълбока чиния се слага чаревичното брашно. Добавя се галетата. Добавя се солта и се разбърква.

Добавя се на дози от цацата и се овалва добре.

Вече оваляната цаца се разпределя в тава, като се стремим да няма много риби една върху друга. Повтаря се с всичката цаца.

Ако е необходимо, се слага още царевично брашно. Поръсва се с олио.

Пече се във фурната до златисто. Цацата на фурна се сервира с резен лимон.

Цацата на фурна с царевично брашно е готова и без цялата къща да мирише на риба.

Любимата риба за чаша бира в топлите летни вечери.

Бързо, лесно, вкусно.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *