Site Overlay

Ципура на фурна с лук и лимон – Рецепта

“Любопитни ли сте за вкуса на ципурата на фурна с лук и лимон – просто си я пригответе “

Начин на приготвяне:

Измийте рибата и я поставете в голямо парче алуминиево фолио.

Сложете колелцата лук и лимони. Поръсете със солта, дафиновия лист, черния пипер, зехтина и бялото вино.

Завийте рибата в плик, така че да не влиза въздух вътре.

Поставете в тавичка за печене. Печете в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути или до готовност на рибата на фурна.

Извадете и отворете внимателно. Оставете ципурата на фурна с лук и лимон леко да се охлади и сервирайте.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *