Site Overlay

Ципура на фурна с мащерка – Рецепта

“Ципурата стана любимата ни риба откакто приготвихме тази рецепта “

Начин на приготвяне:

Обелете картофите и морков.

Нарежете ги на колелца и ги сварете на парата за 7-8 минути.

Извадете и сложете в тавичка за печене.

Подредете колецата лук и парчетата ябълка. Сложете филето ципура отгоре.

Поръсете със солта и подправките.

Нарежете кравето масло отгоре и печете в загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Тази ципура на фурна с мащерка е уникално вкусна печена риба за обяд или вечеря, с повод и без повод.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *