Site Overlay

Чеснови брускети на тостера – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете хляба по диагонал на филийки.

Обелете чесъна и го пресовайте през преса за чесън. Сложете го в купа. Добавете зехтина.

Нарежете магданоза на ситно. Сложете и него в купата. Разбъркайте много добре, за да се смесят всички продукти.

Вземете парче хляб и с помощта на силиконова четка намажете от двете страни.

Гледайте да вземате с четката от всичко, а не само мазнина.

Поставете ги в тостера и изпечете ароматните брускети на желаната степен.

При мен на 3.5 стават идеални.

Извадете, поставете в подходяща чиния и сервирайте веднага чесновите брускети на тостера.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *