Site Overlay

Чеснови пуешки пържоли на скара – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте пържолите и попийте водата по тях. Посолете и поръсете с черен пипер.

Загрейте скарата. Намажете я с малко зехтин и сложете пържолите.

Нарежете магданоза на дребно. Пресовайте чесъна с преса за чесън. Добавете зехтина и разбъркайте.

Щом обърнете пуешките пържоли от другата страна, с помощта на силиконова четка намажете опечената част с чесновата смес.

Изчакайте да се изпече долната част и извадете пържолите в подходяща чиния.

Сервирайте веднага чесновите пушки пържоли на скара, докато са топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *