Site Overlay

Чорба от свински джолан – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте и сверете джолана за тази свинска супа, докато месото започне да се отделя от костта – това аз направих в тенджера под налягане за 30 минути.

Отстранете месото от бульона да се охлади и нарежете на малки парчета.

Прецедете бульона в тенджера, добавете почистения и нарязан зеленчук, посолете и поръсете с черен пипер на вкус, варите до готовност на зеленчука.

Малко преди да свалите тенджерата от котлона, прибавете нарязаното месо.

След като поври 2-3 минути, премахнете тенджерата от котлона, поръсете джолан чорбата със ситно нарязания магданоз и задушете за 10 минути преди сервиране.

Сервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *