Site Overlay

Чорба с охлюви и фиде – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо си поставяме охлювите в съд със 100 грама брашно и оставяме за 24 часа.

Захлупваме съда с капак и натиснете похлупака с тежест.

На другия ден измиваме брашното и поставяме охлювите във вряща вода, като варим за около 30 минути.

Вадим от бульона и измиваме отново.

Поставяме ги отново да врят с нарязания на ситно лук и доматеното пюре и червения пипер.

Когато се посварят, добавяме и фидето.

Сваляме ястието от котлона и подправяме с черен пипер.

Сервираме супата докато е още топла.

Чорбата с охлюви и фиде е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *