Site Overlay

Чушки за пълнене в буркани без стерилизиране – Рецепта

Начин на приготвяне:

За тези чушки в буркани се подбират пиперки, подходящи за пълнене.

Измиват се и се почистват от дръжките и семената.

Солта и захарта се смесват и във всяка чушка се слага по малка от сместа.

Нареждат се в по-голям съд и се поръсват с останалата смес.

След едно денонощие се нареждат в буркани, като се слагат една в друга изправени.

Заливат се с отделения сок.

Отгоре се налива по един пръст преварено и охладено олио.

Чушките за пълнене в буркани без стерилизиране се затварят и се прибират на хладно място

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *