Site Overlay

Шакшука по рецепта на 24 kitchen – Рецепта

“Няма нужда на търсите 24 kitchen по телевизора, защото рецептата за шакшука е при нас и ви я даваме веднага”

Начин на приготвяне:

Нарежете лука и чесъна на дребно.

Загрейте тиган с мазнина и ги задушете.

Добавете чушките и гответе до готовност.

Нарежете доматите на кубчета или настържете. Добавете и тях.

Сложете захарта и подправките.

Гответе, докато се редуцира малко течността. Направете гнезда за яйцата и ги счупете вътре.

Намалете котлона и затворете капака на Шакшука.

Изключете котлона, когато се сготвят.

Преди да сервирате шакшука по рецепта на 24 kitchen, поръсете с пресен магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *