Site Overlay

Шарена салата с киноа, грах и царевица – Рецепта

Начин на приготвяне:

В тенджерка, захлупена с капак, сваряваме киноата за около 10-15 минутки, като от време на време разбъркваме с дървена бъркалка.

След като е готова, оставяме киноата да изстива.

В голяма купа сипваме всички съставки – грах (от домашно консервиран буркан), царевица (от консерва) и нарязаните на ситно – пресен копър, къдрава салатка и натурални маслини.

Добавяме в купата към здравословната салата и вече изстиналата киноа.

Овкусяваме с хималайска сол, шарлан (нерафинирано слънчогледово масло), оцет Балсамико (бяла балсамова подправка) и разбъркваме всичко старателно.

Поднасяме свежа и наситена на вкусове – шарената салата с киноа, грах и царевица за един пъстроцветен и слънчев обяд!

Чудно Вкусно!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *