Site Overlay

Шарени целувки – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

На водна баня се разбиват белтъците заедно с пудра захар за 5 минути.

След това ги отстраняване от котлона и започваме с миксер да разбиваме до получаване на твърда смес, когато се обърне на обратно, да не потича.

Накрая добавяме ванилия и лимонов сок и доразбиваме.

Сместа за целувките може да е бяла, ако желаете, я оцветете с боя за храна в отделен съд.

Поставяме сместа в пош и шпицовете по ваше желание в тава с хартия.

Печем (сушим) шарените целувки в предварително загрята фурна на 80°C за 2 часа.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *