Site Overlay

Шарен боб чорба с макарони в гювеч – Рецепта

Начин на приготвяне:

Моркова почистваме и нарязваме. Поставяме го в гювеча заедно с боба от консервата, доматеното пюре, макароните, малко мазнина и сол на вкус.

Пъхаме гювеча в студена фурна и готвим на 180°C за около час.

В тиган си нагряваме мазнина, запържваме си нарязания на ситно лук, добавяме червен пипер и брашно.

Запръжката добавяме в гювеча и поръсваме боб чорбата с джоджен.

Изключваме фурната и връщаме шарен боб чорба с макарони в гювеч вътре.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *