Site Overlay

Шишчета от свински бут и зеленчуци – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте зеленчуците и нарежете на парчета. Свинското месо също измийте и нарежете на хапки.

Вземете едно шишче и редувайте свински хапки, червена чушка, месо, жълта чушка, месо, лук, месо, гъби и така, докато запълнете цялото шишче.

Вземете второ и повторете процедурата. Готовите свински шишчета посолете и поръсете с черен пипер.

Намажете със зехтин от всички страни. Изпечете в предварително загрята скара до готовност.

Поднесете шишчетата от свински бут и зеленчуци топли с гарнитура по желание.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *