Site Overlay

Шкембе чорба в мултикукър херметик – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистеното шкембе се накисва в студено вода около 2-3 часа.

След това измиваме шкембето, поставяме го в мултикукъра и наливаме 2 л вода, добавяме и солта.

Пускаме на програма за готвене на месо за 40 мин.

Готовото шкембе изваждаме и режем на парчета, връщаме го отново при бульона.

В тиган си нагряваме масло и си правим запръжка с червен пипер.

Прибавяме прясното мляко и червения пипер и разбъркваме шкембе чорбата.

Готовата смес добавяме при шкембе чорба в мултикукър херметик и готвим на програма супа за 30 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *