Site Overlay

Шоколадови бонбони Сърце – Рецепта

Начин на приготвяне:

Двата вида шоколад се нарязват и смесват.

2/3 от тях се разтопява на водна баня и след това към тях се добавя и останалият шоколад.

Сместа се бърка енергично до получаване на гладка и лъскава маса.

В силиконова форма се поставя по-малко от шоколада и се разпределя по всяко гнездо.

Оставя се на студено и процедурата се повтаря.

Всяко сърчице се запълва с бадемов марципан и върху него се запечатва с шоколад.

Бонбоните се поставят на студено и след като се втвърдят, се изваждат от формичките.

Отгоре шоколадови бонбони Сърце се украсяват с бял шоколад и златна сладкарска боя.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *