Site Overlay

Шоколадови напукани сладки – Рецепта

Начин на приготвяне:

На водна баня разтапяме шоколада и маслото, след това добавяме захарта и бъркаме до-пълно разтваряне.

Разбиваме яйцата, добавяме пресятите брашно, бакпулвер, сол и какао.

Добавяме ванилията и коняка. Разбъркваме добре продуктите и ги добавяме към шоколада.

Омесваме тесто и покриваме купата с прозрачно фолио.

Пъхаме в хладилника за 1 час. Изваждаме тестото и взимаме топчета колкото орех, разточваме леко и овалваме в пудра захар.

Подреждаме бъдещите напукани сладки в тава и печем в предварително загрята фурна на 180°C за 15 минути.

Тези шоколадови напукани сладки са подходящи за поводи и без поводи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *