Site Overlay

Шоколадови пастички с ягодов крем – Рецепта

Начин на приготвяне:

За основата:

Намачквате банана в купа. Разбивате яйцата и ги прибавяте към него.

Добавяте останалите продукти и разбърквате добре.

Получената смес разпределяте в тавичка върху хартия за печене.

Печете в предварително загрята на 200 градуса печка до готовност.

За крема:

Намачквате ягодите в купичка. Прибавяте останалите продукти и разбърквате.

За пастичките:

След като изстине готовата основа, я разрязвате наполовина.

Намазвате едната половинка с крема, поставяте другата половинка отгоре и намазвате шоколадовите пастички с крем.

Оставяте ги в хладилника за няколко часа.

След това нарязвате шоколадовите пастички с ягодов крем и ги поднасяте!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *