Site Overlay

Шоколадови сърца на клечка – Рецепта

Начин на приготвяне:

Шоколадът, който се избира според вкуса, се разтопява на водна баня.

Върху хартия за печене се очертават сърца с желаната големина. В острия край на сърцата се поставя клечката.

Шоколадът се поставя в корнет или в пош с малък кръгъл накрайник. Очертават се нарисуваните сърца и се запълват с шоколад.

Докато още не е стегнал кафявият шоколад, върху него се поставя от белият шоколад и с помощта на клечка за зъби се правят различни фигури.

Шоколадовите сърца на клечка се оставят на студено.

Украсяват се с панделка и имате чудесен любовен подарък от уникални шоколадови бонбони.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *