Site Overlay

Шоколадово-малинова торта – Рецепта | Gotvach.bg

“Какво ли би било, ако тази шоколадово-малинова торта беше пред вас в този момент – не се чудете, ами вижте резултата нагледно”

Начин на приготвяне:

Смесвам продуктите за блата.

Формата е размер 20 см и пека 35-40 мин на 160 градуса с вентилатор (180 градуса без вентилатор).

След като блатът е изстинал, го разделям на две части. Върху първата слагам крема и нареждам половината пресни малини.

Слагам другия блат и него мажа със сладкото от малини.

Шоколадовия ганаш правя на водна баня. Оставям го около 5 мин да изстине и чак тогава го разпределям върху сладкото.

Украсявам шоколадово-малиновата торта с останалите малини и вафлени цветчета.

Източник: Teodora Ivanova – Българските ястия и рецепти

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *