Site Overlay

Шоколадов крем с брашно от рожков – Рецепта

“15 минути ви делят от този страхотен шоколадов крем с рожков “

Начин на приготвяне:

В купа смесваме брашното от рожков, бадемовото мляко, стевията и ванилията.

Слагаме празна тенджера на котлона и включваме на ниска температура.

Когато тенджерата се загрее, изсипваме сместа вътре и започваме да бъркаме интензивно до сгъстяване.

Отместваме от котлона, добавяме разтопения шоколад и меда и разбъркваме до хомогенизиране.

Разпределяме крема в чашки и го оставяме да се охлади.

Преди сервиране украсяваме нашия шоколадов крем с рожков с топинг шоколад и друго по желание.

Шоколадовият крем с брашно от рожков е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *