Site Overlay

Шоколадов милка мус – Рецепта

Начин на приготвяне:

На водна баня се разтопява масло и парченца шоколад, разбърква се на гладка смес и се охлажда.

В купа се разбива с миксер готварска сметана, един жълтък от прясно яйце и се добавят шоколадовия крем и пудра захар.

Разбърква се с миксера да се получи еднородна смес и се прибавя лъжица по лъжица от разтопения на водна баня шоколад.

Отново се разбива за 2-3 минути с миксера и готово. Готовият шоколадов мус се сипва се в 2 чаши, декорира се с шоколадови пури и захарни конфети.

Сервира се охладен, но и така ще си оближете пръстите.

Да ви е сладко с този страхотен шоколадов милка мус!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *