Site Overlay

Шоколадов мус с авокадо и банан – Рецепта

“Смело съчетание от вкусове в шоколадовия мус с банан и авокадо “

Начин на приготвяне:

В блендера се слагат авокадото (добре узряло), двата банана, меда, кокосовото мляко и брашното от рожков.

Пасира се много добре, изсипва се в чашка или купичка и се декорира с мента, кокосови стърготини или любими плодове.

Този десерт търпи вариации. Вместо брашно от рожков може да сложите какао.

Вкусът на муса тогава ще бъде по-силен и по-шоколадов.

В рецептата за този шоколадов мус може да замените кокосовото мляко с прясно мляко, а меда с агаве.

Сами по себе си бананът и авокадото са добра основа за шоколадовия мус с авокадо и банан, а останалите продукти са въпрос на вкус и фантазия.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *