Site Overlay

Шоколадов пудинг с райска ябълка – Рецепта

Начин на приготвяне:

Затопляме прясното мляко и в него разбъркваме течния шоколад и захарта. Добавяме ванилията и сметаната.

Разтваряме пудингите на прах във водата и ги сипваме в сместа. Разбъркваме хубаво.

Обелваме райските ябълки, нарязваме ги на парченца и ги подреждаме на дъното на предварително намазана с масло формичка за печене. Отгоре изсипваме внимателно сместа.

Загряваме фурната на 180 градуса.

Поставяме формичката с пудинга в по-голяма тавичка. Наливаме вода в по-голямата тавичка, за да печем на водна баня.

Печем около 30 минути.

Оставяме готовия шоколадов пудинг да се стегне за една нощ.

Обръщаме шоколадовия пудинг с райска ябълка в чиния и сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *