Site Overlay

Шоколадов сладкиш със сирене Филаделфия – Рецепта

“Мекичък и много вкусен шоколадов сладкиш с филаделфия “

Начин на приготвяне:

Първо се приготвя чийзкремът. Към сиренето Филаделфия се прибавят пудрата захар, ванилията, настърганата кора на лимона и сухият пудинг.

Сместа се разбърква с миксер и се прехвърля в пош с кръгъл накрайник.

Шоколадът се разтопява и охлажда.

Брашното заедно с какаото и бакпулвера се пресяват.

Яйцата се разбиват на пяна заедно със захарта. Към тях се прибавят водата, олиото и шоколада. Разбърква се, и накрая се добавя сухата смес.

Тава с размери 20/30 см се постила с хартия за печене.

Излива се кексовата смес и върху нея се шприцова чийзкремът на решетка, като се започва от външните страни. Върху крема се поставят боровинките.

Шоколадовият сладкиш се пече в предварително загрята фурна на 170 градуса 30-35 минути.

Изпеченият шоколадов сладкиш със сирене Филаделфия се оставя да изстине в тавата и след това се изважда с помощта на хартията.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *