Site Overlay

Шоколадов сладкиш с тиква – Рецепта

“Страхотен шоколадов сладкиш, чийто вкус разнообразяваме с не какво да е, а с тиква”

Начин на приготвяне:

С помощта на вилица намачкайте добре печената тиква заедно с подсладителя, кардамона и кокосовото брашно.

Може да оформите топчета от сместа, а може и просто да я заравните с тавичка, покрита с хартия за печене.

За да приготвите шоколада, разтопете кокосовото масло и към него, добавете меда или агавето, какаото и кокосовото брашно. Разбъркайте много добре.

Залейте тиквения слой, може да го направите по най-различни начини и ще получите най-различни резултати:

– може да оформите топчета от тиквената смес и да ги залеете;

– може да направите един тиквен слой и отгоре да залеете с шоколада;

– може да сложите малко от шоколада на дъното, да го оставите в хладилника да стегне за 10-15 минути, отгоре да сложите тиквения слой и най-отгоре да излеете останалия шоколад;

– може да смесите двете смеси за сладкиша с тиква, дали напълно или леко, както прецените.

Съхранявайте в хладилник шоколадовия сладкиш с тиква.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *