Site Overlay

Шоколадов флан – Рецепта | Gotvach.bg

“Шоколадовият флан е парченцето щастие, което може да оправи деня ви във всеки един момент”

Начин на приготвяне:

1. Разбъркайте яйцата и към тях налейте двата вида мляко. Сипете какаото и разбийте до пълното му разтваряне.

2. На дъното на 4 метални или керамични шоли за флан или класически крем карамел сипете по лъжица от шоколадовия гъст сироп. Ако нямате, може да се замени с топинг шоколад или карамел.

3. Налейте от сместа и сложете в тава със със студена вода.

4. Печете шоколадовия флан на 140 градуса за около час и половина, или докато се стегне.

5. След като изстине, приберете чашките в хладилник за 2-3 часа минимум.

Сервирайте, като обърнете десерта върху поднос и го гарнирате с разбитата с пудрата захар сметана.

Лесен и вкусен десерт за любителите на шоколадови изкушения!

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *