Site Overlay

Шоколатини – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Размразявате бутертестото на стайна температура. Режете го на интересни формички, за да оформитете от тях шоколатините.

Поставяте малка лъжичка течен шоколад или парченце шоколад. За по-богат вкус може да използвате и двете.

Оформяте кроасаните с шоколад. За малки бутер кифлички е необходимо да сте изрязали триъгълничета, а за рулца – лентички. Може да направите едно голямо руло и да го нарежете на парченца. Направете различни форми и ще са много интересни и разнообразни.

Печете във фурна за около 20 минути до пълна готовност на тестото.

След като се изпекат, декорирайте с филираните бадеми или шоколад.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *